Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Flevopenningengala naar Defqon.1-terrein

Het jaarlijkse Flevopenningengala van de Stichting Flevopenningen zal vrijdag 16 juni 2023 worden gehouden op het Defqon.1-terrein in Biddinghuizen. De festivalorganisatie en de stichting Flevopenningen zijn dat overeengekomen.

Evenemententerrein naast Walibi Holland Biddinghuizen

Defqon.1 is het grootste festival ter wereld voor hardere dancestijlen. Sinds 2011 wordt het festival gehouden op de The Holy Grounds, ofwel het evenemententerrein in Biddinghuizen, pal naast Walibi Holland. Het festival wordt georganiseerd door de succesvolle Nederlandse evenementenorganisatie Q-dance en trekt doorgaans vele duizenden bezoekers.

Dit jaar wordt het prestigieuze 4-daagse evenement, dat al goeddeels is uitverkocht, gehouden in het weekend van 22-25 juni. Sub Zero Project van het hardstyle-duo Thomas Velderman en Nigel Coppen verzorgt het officiële anthem met als thema ‘Path of the Warrior’.

Grootser en mooier

De week vóór het dancefestival komen zo’n zeshonderd vertegenwoordigers uit het Flevolandse bedrijfsleven, het bestuur en de politiek naar het grote, feestelijke Flevolandse Ondernemersgala wanneer de Flevopenningen 2023 worden uitgereikt.

“We gaan voor het gala een mooie ruimte inrichten tijdens de opbouw van Defqon.1 Weekend Festival”, zei Robbert Stolwijk van Q-dance tegen Flevopenningenvoorzitter Tom Lansink bij het aangaan van de samenwerking. Lansink toont zich verheugd met de samenwerking met Q-Dance: “Ons gala wordt grootser en mooier dan ooit, op een prachtige locatie die veel indruk zal maken op onze gasten”, zo verwacht hij.

Flevopenningen

Het jaarlijkse terugkerende Flevopenningengala – dat dit jaar voor de 18e keer gehouden wordt- is het grootste zakelijk netwerkevenement van Flevoland. Tijdens het gala worden de Flevopenningen uitgereikt aan ondernemers ter onderscheiding van excellente prestaties.

De Flevopenning ‘Topondernemer’ gaat naar een van de zes door de lokale Flevolandse bedrijfskringen genomineerde kandidaten en de Flevopenning ‘Participatie’ gaat naar één van de zes door de Flevolandse gemeenten aangewezen kandidaten.

Ook interessant

Artiesten

Ik zie dat Grandmaster Flash voor de zoveelste keer op triomftoer door Nederland is geweest. Ik check hem eerlijk gezegd al jaren niet meer,...

Artiesten

Vlak voor de jaarwisseling werd hij ziek en vlak na de jaarwisseling -op 3 januari 2023- overleed hij op 65-jarige leeftijd: popmuzikant, labelbaas en...

Media

De eerste C&R podcast in 2022 van Chris Wolters en Raymond Lorié gaat over het regelen van je eigen uitvaart voor je overlijden. In...

Muziek

Popmuzikant Sting heeft “al zijn liedjes” verkocht aan Universal, aldus NOS. Volgens IEX verkocht Sting “zijn liedjescatalogus aan platenlabel UMG“. Verwarrend? Had zijn platenmaatschappij...

if( function_exists( 'the_subtitle' ) ) the_subtitle();