Connect with us

Hi, what are you looking for?

Artiesten

Sterrencoach Buffi Duberman start Communication Nation

Op 1 februari gaat Communication Nation van start, een hybride platform dat professionals helpt bij het verbeteren van hun Engels. Daarin komen onder andere spreek- en schrijfvaardigheid, communicatieve vaardigheden en het bouwen aan zelfvertrouwen om Engels te spreken uitgebreid aan bod. Communication Nation is een nieuw initiatief van de Amerikaans-Nederlandse Buffi Duberman. Sinds jaar en dag coacht zij de meest uiteenlopende professionals, van popsterren tot politici en van acteurs tot atleten en zeer succesvolle internationale zakenlieden.

Online en offline leren

Communication Nation is het eerste hybride lidmaatschapsprogramma op het gebied van zakelijk Engels ter wereld. Het maakt gebruik van verschillende kanalen en biedt meer dan 200 instructievideo’s en interactieve werkboeken, quizzen, live vragensessies en bijeenkomsten voor leden, een online community én een app, die ook vanaf 1 februari te downloaden is.

Engels voor op elke werkvloer

Communication Nation is er voor iedereen die zich weleens onzeker voelt over zijn Engels. Iedereen die het gevoel heeft dat hij of zij zoveel beter uit de verf zou komen als men de Engelse taal beter zou beheersen en voor iedereen die graag een ervaren coach zou hebben, iemand die begrijpt waar je tegenaan loopt in je Engelstalige werk.
 
Dat haar methode werkt bewijst de indrukwekkende lijst met professionals die zij in de afgelopen jaren heeft gecoacht: Van zanger Tim Knol tot tv-bioloog Freek Vonk en van Linda de Mol tot menig internationale CEO en politicus. “In Communication Nation komen Coaching, Community en Confidence samen en help ik mensen in zes stappen van Awkward naar Awesome, ofwel van onhandig naar ongeëvenaard”, aldus Duberman.

Zeven ingrediënten uit 30 jaar ervaring

In dit platform komt haar ervaring van meer dan 30 jaar op het gebied van Engels, coaching en presenteren samen. Het biedt deelnemers hulp op zeven verschillende gebieden:

  • grammatica;
  • woordenschat;
  • zakelijk Engels;
  • presentatievaardigheid;
  • schrijfvaardigheid;
  • uitspraak; en
  • het bereiken van de juiste mindset om met vertrouwen Engels te spreken

Deze zeven ingrediënten komen terug in online en offline onderdelen, die deelnemers helpen hun zakelijk Engels naar een hoger niveau te tillen. Zij kunnen onder andere hun lessen uit de online omgeving direct in de praktijk brengen tijdens live bijeenkomsten met native speakers. De app zorgt ervoor dat deelnemers altijd en overal kunnen werken aan hun Engels; op het werk, in de trein, thuis, et cetera.

Leren met lol (en rock ‘n roll)

Duberman belooft dat haar platform een flinke dosis Rock ’n Roll en humor bevat. “Daardoor is het lesmateriaal in Communication Nation niet alleen nuttig, direct bruikbaar en leerzaam, maar ook echt leuk om te doen. Dus geen saaie lesjes die je plichtmatig volgt”, belooft de geboren New Yorkse. “Ik zorg ervoor dat je erbij betrokken bent, dat je met plezier aan je Engels werkt en dat je regelmatig met een grijns op je gezicht bedenkt dat je relevante zaken aan het leren bent die je verder helpen in je professionele bestaan.”

Ook interessant

Artiesten

Ik zie dat Grandmaster Flash voor de zoveelste keer op triomftoer door Nederland is geweest. Ik check hem eerlijk gezegd al jaren niet meer,...

Artiesten

Vlak voor de jaarwisseling werd hij ziek en vlak na de jaarwisseling -op 3 januari 2023- overleed hij op 65-jarige leeftijd: popmuzikant, labelbaas en...

Media

De eerste C&R podcast in 2022 van Chris Wolters en Raymond Lorié gaat over het regelen van je eigen uitvaart voor je overlijden. In...

Muziek

Popmuzikant Sting heeft “al zijn liedjes” verkocht aan Universal, aldus NOS. Volgens IEX verkocht Sting “zijn liedjescatalogus aan platenlabel UMG“. Verwarrend? Had zijn platenmaatschappij...

if( function_exists( 'the_subtitle' ) ) the_subtitle();