Connect with us

Hi, what are you looking for?

Artiesten

Wilfred Genee sluit zich aan bij ShowBird

Steeds meer mensen die op zoek zijn naar entertainment kiezen voor snelheid en transparantie. Dat concludeert presentator en ondernemer Wilfred Genee op basis van de ontwikkeling van Showbird.com. “We zien een duidelijke verandering optreden. Klanten willen duidelijkheid en transparantie wanneer ze een act voor een evenement willen boeken.”, aldus Genee die sinds eind 2022 betrokken is bij ShowBird.com.

10.000 acts op platform

Het aantal verkrijgbare live-acts op het platform loopt inmiddels richting de 10.000. De belangrijkste reden die hieraan ten grondslag ligt is een voor de hand liggende, zo meent Genee. Hij zegt: “Artiesten willen aan een optreden zoveel mogelijk overhouden en niet het overgrote deel moeten afstaan aan allerlei tussenpartijen.” Daarom is het nu ook tijd om de sprekersmarkt verder te ontsluiten.

“Ik heb me altijd enorm verbaasd over de volstrekt intransparante wereld van tussenpersonen en boekingsbureau’s. Met ShowBird.com weet je als spreker en klant precies waar je aan toe bent.” 

Klant weet precies waar die aan toe is

Daarom besloot Genee de samenwerking aan te gaan met Hassan Tagi, CEO en founder van ShowBird.com. Want ook ondernemer Tagi werkt aan datzelfde doel. “Op Booking.com, Airbnb of Thuisbezorgd weet je als klant precies waar je aan toe bent en hoeveel geld het gaat kosten. Alleen bij sprekers en artiesten moet je eerst een offerte aanvragen. Dit is niet alleen intransparant, maar partijen die hier misbruik van willen maken liggen ook op de loer.” 

Potentie is gigantisch

Duidelijkheid en transparantie valt bij zowel de particuliere als bij de zakelijke klant in de smaak, want meer en meer bedrijven boeken hun entertainment via het platform. “Markten zoals de taxi- en hotelbranche zijn ook opgegaan in de onlineplatformstructuur en dit geeft nog meer reden om aan te nemen dat ShowBird.com de toekomst is.”

De potentie voor het boekingsplatform is gigantisch en daarom wil ShowBird.com zich in de aankomende periode ook internationaal op de kaart zetten.

Sprekersmarkt en live-entertainmentbranche moderniseren

In vele branches is de onlineplatformstructuur al de standaard. Met ShowBird wil Tagi ook de sprekersmarkt en live-entertainmentbranche moderniseren door deze directer en inzichtelijker te maken.

Ook interessant

Artiesten

Ik zie dat Grandmaster Flash voor de zoveelste keer op triomftoer door Nederland is geweest. Ik check hem eerlijk gezegd al jaren niet meer,...

Artiesten

Vlak voor de jaarwisseling werd hij ziek en vlak na de jaarwisseling -op 3 januari 2023- overleed hij op 65-jarige leeftijd: popmuzikant, labelbaas en...

Media

De eerste C&R podcast in 2022 van Chris Wolters en Raymond Lorié gaat over het regelen van je eigen uitvaart voor je overlijden. In...

Muziek

Popmuzikant Sting heeft “al zijn liedjes” verkocht aan Universal, aldus NOS. Volgens IEX verkocht Sting “zijn liedjescatalogus aan platenlabel UMG“. Verwarrend? Had zijn platenmaatschappij...

if( function_exists( 'the_subtitle' ) ) the_subtitle();